Okullumuz öğretmenleri ile , Teknoloji okuryazarlığı, dijital beceriler, Web araçları, dijital platformlar ve e içeriklerin etkin kullanımı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.Okul Müdürü Halil KALYONCU  toplantıda ,bu araçların kullanımı ile ilgili sunumlar yaptı.. Pandemi dolayısı ile yüz yüze eğitimin yapılmadığı bu zamanda bu tür araçların önemi hakkında bilgi verdi.. Öğretmenlerin Dijital okuryazarlık vasıtasıyla yaşanan değişim ve dönüşüme uyum sağlayabilmeleri gerektiğini söyledi.

Farklı teknolojiler yardımıyla interneti güvenli bir şekilde kullanmak, bilgi yığınları içerisinden doğru bilgiyi seçebilmek için bireylerin dijital okuryazarlık yeteneğine sahip olması gerekir. Özellikle eğitim alanında dijital bir dönüşümün varlığı artık kabul edilmekte, bu dönüşüm için hızlı bir şekilde dijital okuryazarlık yetkinliğini arttıracak projelere ihtiyaç duyulmaktadır.Ayrıca sınıf Rehber öğretmenlerimimz uzaktan iletişim araçları ile öğrencilere bu konu ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

02.11.2021 228

02-11-202102-11-202102-11-2021