YEMEK FİRMASI İLE İLGİLİ DUYURU

01.02.2019 401

DUYURU

Veli, öğrenci ile öğretmenlerimizin talep ve beklentileri dikkate alınarak bugüne kadar hizmet satın aldığımız yemek firması ile olan ilişiğimizi kesmiş bulunuyoruz. Yeni dönemde 2’si yatılı olan 5 okul ile birlikte ÖĞRETMEN EVİ ile sözleşme imzalıyoruz. Yemek kalitesinin ÖĞRETMEN EVİ standardında uygulanacağı bir hizmet alacağız.

Yemek hizmetinden faydalanmak isteyenler lütfen aşağıdaki hususlara dikkat etsinler;

1.         Önceki firmaya ait borcu olanlar en geç 6 şubat Çarşamba ‘ya kadar ücreti teslim etsinler.

2.         Yemekhaneye yazılanlar bir aylık yemek ücretini kabul etmiş olurlar.

3.         Giriş çıkışlar her ayın son haftasında veya ilk haftasında yapılır.

4.         Şuanda ara öğün uygulaması yapılmayacaktır. Ara öğün olmadan yemek ücreti 9 TL olarak bildirilmiştir.

5.         Ara öğün yerine yemekhanenin bir köşesinde meyve standı uygulamamız devam edecektir.