HALİL KALYONCU - OKUL MÜDÜRÜ

HALİL KALYONCU - OKUL MÜDÜRÜ

Trabzon Tonya doğumlu. Ailesiyle, 1978´den beri Yalova’da ikamet ediyor. Gazi Osman Paşa İlkokulu’ndan sonra; Sokullu Mehmet Paşa Kuran Kursu, İstanbul İmam Hatip, Rize İlahiyat, Uludağ İlahiyat ve Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü eğitim hayatındaki duraklarından. Yüksek Lisansını Dinler Tarihi alanında yapmış. Henüz basılı olmayan, "Kuran’daki Peygamber Dualarının Psikolojik Yönden Tahlili" ve "Harputlu İshak Efendi’nin Eserlerinde Hz. İsa’nın Çarmıha Gerilme Meselesi" adlı, iki tez çalışmasında bulunmuş.

Diyarbakır Çermik’te başladığı öğretmenlik mesleğini Çermik Lisesi, Kale, Çermik Cumhuriyet İlköğretim; İstanbul Pendik Çamçeşme, Buhara, Kılıçarslan İlköğretim Okulları; Yalova Altınova Bülent Özyürük ÇPL, Elmalık Salim Delen İlköğretim, Merkez Atatürk, Cumhuriyet, Yusuf Ziya İlköğretim ve Saffetçam Ortaokulu gibi okullarda kadrolu yada ek görevlendirme suretiyle devam  ettirmiş.

2014 yılında 6 aylık görevlendirme yapılarak Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü Din Öğretimi Şube Müdürlüğü’ne nezaret etmiş, akabinde İmam Hatip Lisesi bünyesinde kurulmuş olan Yalova Merkez İmam  Hatip Ortaokulu’na önce Kurucu Müdür sonra  Müdür vasfıyla atanmıştır. Mayıs 2017 itibariyle ise Yalova Hafız İmam Hatip Kurucu Müdürü olmuştur ve halen bu görevi devam ettirmektedir.

İstanbul’da, Pendik, Tuzla gibi, İSMEK Kurslarında ve de Yalova Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Arapça Kursları’nda hocalık yapmış.

Evli olup üç evlat babasıdır.

(226) 810 0042 Eposta