Yalova Hafız İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kuran-ı Kerim’i hıfzedip yaratılış gayesinin amacını iyi bilen, bilimsel değişim ve gelişimin öncüsü olan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, insanlığın sorunlarının bilincinde olan, bir ayağı kendi değerlerinde sabit olup diğer ayağıyla tüm dünyayı anlayabilme potansiyeline sahip; yaşama ve yaşatmaya odaklı, toplumsal dönüşümün öncüsü ve başarıyı kendine şiar edinmiş gençler yetiştiren öncü bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Okulumuz; tüm öğrencilere hitap eden kapsamlı eğitim modeliyle kaliteli eğitim vermeyi amaçlar. Hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek öğrenciler ile velilerin talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamayı şiar edinir. Çok çeşitli sosyal etkinlikleri, her türlü bilimsel etkinliği gerçekleştirmeye uygun laboratuvarları, kapalı-açık spor alanları, sanat, robot, zekâ atölyeleri ile yaparak, uygulayarak, yaşayarak öğrenme modeli çerçevesinde öğrencilerin kişisel gelişimini desteklemeye uygun birçok alternatif sunar.

Başarılar:

Saatler: 08:30-12:00 KUR´AN KURSU DERS SAATLERİ 12:30-17:00 MİLLİ EĞİTİM DERS SAATLERİ
Yabancı Dil: ARAPÇA, İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SERVİSLİ. (2017 İTİBARİYLE ORHANGAZİ´DEN, ÇINARCIK, ALTINOVA´YA KADAR SERVİS İMKANLARI MEVCUTTUR.)
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2021 LGS SINAVINDA; %1´lik dilimde 2 öğrenci ; %5´lik dilimde 5 öğrenci ; %10´luk dilimde 12 öğrenci ; %18 OKUL BAŞARI ORTALAMASI.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 24 KIZ, 24 ERKEK KONTENJANLI.

WEB - https://yalovahafiziho.meb.k12.tr

Adres - İSMETPAŞA MAHALLESİ RASİM KOÇAL CADDESİ OYMAK SOKAK NO5

Yerleşim Yeri - İL MERKEZİNE BAĞLI İSMETPAŞA MAHALLESİNDE.

Adres - İSMETPAŞA MAHALLESİ RASİM KOÇAL CADDESİ OYMAK SOKAK NO5

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ, DOLMUŞ, TAKSİ vb.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 3 km.